Безплатна доставка на всички продукти в рамките на страната!

Онлайн магазин за конопени продукти Cannabico

CBD

Канабидиол (CBD) е съединение, което взаимодейства с едноканабиноидната система на тялото – това са серия от рецептори, които спомагат за регулиране на болката, настроението, имунната система, паметта, реакцията на стрес и други важни функции.

Канабидиолът бива извлечен от канабисови растения, като се набавя по няколко основни начина. Най-качественият е т.нар. „суперкритична въгледорно-диоксидна екстракция“ (Supercritical Co2 extraction), което елиминира евентуално наличие на тежки метали и токсини. Всичките ни конопени масла са извлечени точно по този начин.

Канабиноидите се свързват с ендоканабионидната система от рецептори в човешкото тяло. Тези рецептори се срещат почти във всяка клетъчна и тъканна форма в организма. Важно е да отбележим, че изследванията върху човек са в ранен етап и задълбочени анализи ще видим скоро.

Въпрос с много отговори, защото конопеното масло въздейства благоприятно на редица състояния. Намалява риска от диабет, рак, болести на костите, артрит и други. Облекчава хронични състояния при редица тежки заболявания като множествена склероза, епилепсия, болест на Алцхаймер, шизофрения и други. Подобрява значително последиците от химио- и лъчетерапии. Има противовъзпалително действие и подпомага регенерирането на кожата, поддържането на бистър ум, засилва апетита, подобрява съня. Следете нашият блог и страницата ни във Facebook за подробни статии, изследвания на учени и новости в индустрията.

Да. Легален за употреба при концентрация на психотропното вещество THC под < 0,2%. Канабидиолните и конопени продукти се смятат за продукти с хранителна цел. Стига наличието на тетрахидроканабинол да е под 0,2%, продуктите могат да бъдат използвани.

Краткият отговор е не. По-дългият - канабидиола (CBD) не бива да бъде бъркан с тетрахидроканабинола (THC). И двете съединения са канабиноидни, които се срещат в растението канабис. Споделят почти идентична химична структура, но имат и своите различия. CBD не е психоактивен, психотропен или психотоксичен. THC дава наркотичният ефект и е обект на преследване от закона.

Въпрос на личен избор. Предлагат се няколко основни начина:
  • Най-разпространеният е под формата на капки или паста, поставяни под езика. Характеризира се с по-дълготраен ефект (8 до 12 часа). Отнема около 30-45 минути за да се усети ефекта.
  • Под формата на капсули от мек гел – отново дълготраен ефект. Препоръчително е да се поглъщат по време на хранене с наситени на мазнини ястия.
  • Чрез изпаряване, посредством електронна цигара – инхалацията е най-бързият начин за прием – отнема само около 30–120 секунди за да усетите облекчение и ефекта на канабидиола. В зависимост от концентрацията на CBD, ефектът може да продължи между 1 и 6 часа.

Cannabico гарантира, че всичките наши продукти са с никакво наличие, или само следи от тетрахидроканабинол, който е в разрешената от закона норма под < 0,2%. Нашите продукти няма да доведат до наркотично, упойващо или каквото и да е друго психоактивно въздействие върху вашите способности като шофьори или други професионални отговорности. Важно е да отбележим обаче, че при определени обстоятелства е вероятно да подлежите на проверка за употреба на наркотични вещества от силите на реда. За съжаление, наркотестовете, с които МВР разполага, са от типа DrugTest 3000 и 5000. Сигурно сами се досещате, че тези дрегери не правят разлика между канабидиол (CBD) и тетрахидроканабинол (THC). Подробен тест на неправителствената организация 420Liberty показва, че при употреба на канабидиолни (CBD) масла е възможно дрегерът да отчете наличие на канабис. Тестове с електронни цигари не са направени. С оглед избягване на неприятни ситуации, Cannabico препоръчва употребата на канабидиол под формата на капсули от активни шофьори. За всеки случай. Cannabico не носи отговорност, ако потенциален тест за окаже положителен, когато са използвани продукти, различни от капсули от активни шофьори.

Абсорбцията на канабидиол е строго индивидуална за всеки човек. Ако сте нов потребител, нашият съвет е да започнете от по-ниската концентрация. Не забравяйте, че това не е медицинско или лекарствено средство. Постепенно покачвайте концентрацията, докато намерите тази, която действа благоприятно на вас. Подробна информация четете в нашата статия "Как да изберем правилна дозировка CBD".

Постарахме се да съберем цялата нужна информация в една-единствена статия. Следвай 8-те ни стъпки тук и няма как да сгрешиш.
Политика на поверителност *
Съгласен съм с политиката на поверителност

×

Cart